2013. október 2., szerda

Közérdekű! 5

Aloha! : )

Csudálatosan jó hírrel jöttünk ( legalábbis nekünk az ) ! El sem hiszem, hogy eljött a pillanat, hogy ezt ki írhatjuk. És de! Eljött! Elérkezett! Itt van!  Köhhöm elnézést kicsit belelendültünk pedig még fogalmatok sincs róla, hogy miről zagyválunk...
Amit próbálunk veletek közölni az az, hogy vééééééégre felvettük, megvágtuk, feliratoztuk éééés nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon sok szenvedés/idegösszeroppanás/stressz/gyilkosösztön/agyfasz/szemtikkelés/káromkodás árán feltettük a harmadik videónkat is! ^ ^ ( oldalt a kitettük a linket katt rá ha érdekel... ha nem akkor is! : P )
Lehet hogy most elhangzik pár "Ja... ennyi?! Kösz a semmit!" de azért reméljük hogy akad pár "Ezzzzzazzzz végre! Ideje volt ti semmirekellő elmeroggyantak!" is. ; )
*kínos csend* Hát... ennyi volna... akkor hagyunk is titeket, aki pedig van annyira elvetemült, hogy megnézi annak jó szórakozást! : ))
Legyetek jók! Tsóközön! <3

U.I. Ami a részeket illati tudjuk, hogy ritkán hozzuk őket, de mentségünkre szóljon, hogy a suli mellett elég nehéz összehozni... : / De azért örülünk annak a plusz egy feliratkozónak, aki bővítette azon nem normális, imádni való olvasóink listáját, akik bemerészkednek az oldalra ; ) Isten hozott! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése