2013. július 3., szerda

Közérdekű!

Aloha drága olvasóink, kik megszépítik a napjainkat! ^-^ na jó elég a nyalizásból. : P A lényeg, hogy akármennyire is szeretnénk húzni a bejelentést, mint az feltűnt, ma nem került fel az új rész... : / és minden bizonnyal holnap sem fog. azooooonban pénteken legkésőbb fent lesz (ha minden jól megy).
De lelkesedésetek látszólag még a késéssel együtt is töretlen, hiszen  elértük a  NYOLCEZER megtekintést. Egyszerűen elképesztőek vagytok. ^-^ <3 Na meg egy új feliratkozónk is van, akit örömmel látunk kis olvasókörünkben : )) Nos egyenlőre ennyi lenne ; )

Ja nem.. sorry elfelejtettük mondani, hogy mivel ketten írjuk ezt a blogot és minden szemszöget felosztunk egymás között (ha jól megfigyelitek még az is látszik, hogy melyikünk melyiket írja ; P ) A lényeg hogy a jövőben, ha lehet akkor díjak, megszólítások illetve dicséretek esetében szíveskedjetek a többesszámot alkalmazni (akinek nem inge ne vegye magára ; ) )  Köszönjük szépen!

Oh shit majdnem elfejeltettük... még valami : D ez az utolsó bejelentés. Hamarosan külön facebook oldalt nyitunk a blognak amiben előzeteseket írunk a részekről, valamint funny képeket és gif-eket töltünk majd fel. ( szeretnénk minél több lehetőséget megragadni, hogy mosolyt csaljunk az arcotokra, na meg nem élhetünk ki mindent ebben a blogban különben csak egy hatalmas baromság-katyvasz lenne belőle... öhm.... szóval értitek). A linket hamarosan megjelenítjük az oldalon. ; )

Közérdekű közlemény vége! Pénteken jelentkezünk ; ) Tsóközön <3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése